Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Stray From the Path klapt erop in Dynamo

Stray From the Path klapt erop in Dynamo
Gerrit Smalbrugge

Op woensdagavond stond er weer een puike hardcore avond op de planning in Dynamo met als grote lokker Stray From The Path op de poster. De New Yorkse hardcore band was een jaartje terug ook in Eindhoven en wist de nodige hartjes te veroveren. Wij waren erbij om dat vast te leggen op de gevoelige plaat.

Foto’s: Gerrit Smalbrugge

Bij Renounced is het nog lekker rustig in de zaal, ondanks het feit dat ze toch lekker knallen met flinke beats en een stevig volume. Het tempo zit er lekker in voor de vroege vogels. Capsize laat ook even zien zich prima te voelen tussen het publiek en de zanger neemt daar dan ook lekker plaats, wat de bezoekers lekker los krijgt. Clean vocals en harde drumslagen, het is muziek die lekker aanvoelt.

Renounced

 

Capsize

Het lijkt even alsof er een kleine vertraging op de beleving zit bij Obey The Brave, maar na enkele momenten gaat het toch lekker los. De rauwe vocals van de Alex Erian grijpen je meteen goed beet en laten niet snel los. Puike riffs en een retestrak basgeluid doet de rest en al snel wordt er lekker op los gesurfd door de bezoekers. Tja, wat moet je anders bij deze Canadese metalcore bazen! Tracks als ‘It Starts Today’ en ‘Get Real’ krijgen vooral maximale respons.

Obey The Brave

Stray From The Path heeft eigenlijk nul moeite om de zaal compleet naar eigen hand te zetten. Vanaf minuut één is het crowdsurfen en feesten in de pit. De fans stappen allemaal een eind naar voren en zo hoort het ook. De teksten van deze band raken mensen en dat merk je. Het samenspel is enorm sterk tussen de bandleden, met een solide fundament van de ritmesectie. Bij ‘Badge and a Bullet’ en ‘Black Friday’ gaat het helemaal los. Niet gek, want dat laatste nummer heeft een videoclip die nota bene in Dynamo opge nomen is. Een toffe avond onder het kopje hardcore met een eigen smaakje.

Stray From The Path

Stray From The Path

Capsize

Obey The Brave