Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Helldorado @ Klokgebouw!

Helldorado
Reno van der Looij

Het wordt freaky. Heavy. Trashy. Grappig. Vuig. Bloedstollend. Sexy. Opwindend. Aangrijpend. Maar bovenal cool als Yolanda (Honey Bunny) in Pulp Fiction. Over de eerste editie van Helldorado-The Incredible Rock & Roll Freakshow, op zaterdag 18 november in het Eindhovense Klokgebouw, zal nog lang nagepraat worden.

En dat moet haast ook wel met een line-up waar we Triggerfinger, Red Fang, Nashville Pussy, Big BusinessOrange Goblin, Monomyth, The Darkness en Komatsu op de poster terugvinden. En nog veel meer. Line-up hier. Daaromheen nog een heel randprogramma met cabaret en (circus) side-show acts.

Tickets voor Helldorado winnen?!

Laten wij dan gewoon even er een setje van 2 kaarten tegenaan gooien! Wil jij hier bij zijn? Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot zondag 22 oktober aanstaande en dan maken we de winnaars bekend! GO!