Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe reeks van Aidan’s Troubadour Sessions van start

Nieuwe reeks van Aidan’s Troubadour Sessions van start
Guido Segers

Na talloze singer songwriters ondergesneeuwd te zien worden door ongeïnteresseerd publiek, slecht geluid en podia die niet passen en zichzelf ook menigmaal in eenzelfde situatie te hebben gevonden is Diederik van den Brandt, ookwel Aidan, de Troubadour Sessions begonnen in de Rozenknop en op 26 oktober gaat een nieuwe reeks van start.

Deze avonden draaien om de complete waardering voor de spelende muzikant, die optimaal tot zijn recht komt in de betoverende akoestiek en de karakteristieke sfeer die in het zaaltje van de Rozenknop hangt. Elke laatste donderdag van de maand nodigt hij vier singer-songwriters uit om ieder 3 nummers ter gehore te brengen, van locale tot internationale acts, van aankomend talent tot welgevestigde veteranen. Kwaliteit wordt gegarandeerd, de entree is gratis, en de enige regel is aandacht voor de muziek te hebben!

Deze maand: Daniel Cane, Demi Knight, Collin Hoeve en Guillaume Finta
Wat: Aidan’s Troubadour Sessions
Wanneer: Donderdag 26 oktober
Waar: de Rozenknop
Deur: 20:45
Entree: Gratis

Zou je zelf ook een keer op deze avond willen spelen? Stuur dan een mail met je muziek naar info@aidan-music.com!