Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Grand Magus @ Effenaar

Grand Magnus
Redactie

Met het nieuwe ‘Sword Songs’ album in de achterzak tourt Grand Magus momenteel door Europa. Ook Nederland wordt niet vergeten en op donderdag 9 november strijkt het Zweedse heavy trio neer in de Effenaar. Support acts deze avond zijn Elm Street en Evil Invaders.

Voor deze show mogen we in samenwerking met de Effenaar twee setjes van 2 kaarten weggeven. Wil jij hier bij zijn? Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot dinsdag 24 oktober aanstaande en dan maken we de winnaars bekend! GO!