Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Win een setje kaarten voor Stone Sour @ Klokgebouw

Corey Taylor
Redactie

Op donderdag 23 november komt Stone Sour naar Eindhoven voor een show in het Klokgebouw. Gewapend met het nieuwe album ‘Hydrograd‘ start de band midden november aan een nieuwe Europese tournee. Naast de Amerikaanse band rondom frontman Corey Taylor (Slipknot) wordt de support, zeg maar gerust special guest, verzorgd door The Pretty Reckless. Voor deze avond mogen we iemand gelukkig maken met een setje kaarten!

Hoe winnen? In samenwerking met Mojo mogen we een setje van 2 kaarten weggeven. Dus wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en deel dit bericht (openbaar) op je eigen tijdlijn. Zorg ook dat je de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity even liked. That’s it. Zo simpel is het. De actie duurt tot woensdag 1 november en dan maken we direct de winnaar bekend.

Foto header door Jos Berbee (Stone Sour @ Rock am Ring).

Stone Sour