Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Tributeland @ Klokgebouw

Tributeland
Reno van der Looij

Het houdt maar niet op de laatste tijd. We blijven maar strooien met kaarten! Dit keer voor Tributeland op zondag 5 november 2017. Het Klokgebouw te Eindhoven zal deze datum opnieuw het toneel zijn voor de tweede editie.

De actie is inmiddels afgelopen!

In samenwerking met organisator Loudnoise mogen we 2 setjes van 2 tickets weggeven. Wil jij samen met je vriend, vrouw of maîtresse naar dit feestje? Ga naar ons facebook-bericht en tag degene die je wilt meenemen. Zo ding je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen! Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc).. Winnaars meteen na het weekend.

Over Tributeland

De geboekte acts voor Tributeland zullen tot in perfectie de bands de muziek van grote bekende bands naspelen. Onder andere tribute bands van Coldplay, Pearl Jam, Rammstein, Volbeat en Foo Fighters komen naar Eindhoven. Tickets EUR 22,50. Facebook event hier.

Timetable Tributeland 2017

Timetable tributeland