Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

This Means War! Laatste toevoeging The Sound of Revolution geeft 3 tickets weg

This Means War!
Redactie

Met de eerste gelijknamige EP op zak, is punksensatie This Means War! nu al bezig aan een opmars. En niet alleen in België en Nederland, daar waar de vijf heren vandaan komen, maar ook aan de overkant van de oceaan zijn ze al een tijdje geen onbekenden meer.

Sterker nog, na het horen van de vijf ijzersterke debuutsongs, hoefden de kenners bij ’s werelds meest befaamde punklabel Pirates Press niet lang na te denken en werd This Means War! direct getekend. En of het allemaal nog niet genoeg is, werd de punkband uit de Lage Landen op de valreep ook nog geboekt voor The Sound Of Revolution. Op zaterdag 4 november om 13.30 uur opent This Means War! in Eindhoven de mainstage van het uitverkochte hardcore punk festival.

Win ticket voor The Sound Of Revolution

Laten de mannen nu ook nog eens 3 tickets op de kop hebben getikt die ze samen met ons mogen weggeven! Dus heb jij nog geen ticket voor The Sound of Revolution, dan is dit je kans! Ga naar ons facebook-bericht en deel dit bericht (openbaar) op je eigen tijdlijn. Zorg ook dat je de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity even liked. That’s it. Zo simpel is het. De actie duurt tot woensdag 1 november en dan maken we direct de 3 winnaars bekend.

Over This Means War!

Zet deze vijf energieke doorgewinterde punk-muzikanten in een oefenhok en het ongekende succes lijkt als vanzelf naar ze toe te komen. Terwijl iedereen afgelopen jaar het 40-jarig bestaan van de punk vierde, was This Means War! juist bezig aan een compleet nieuw begin. Eerder actief in bands als Discipline, Hidden Guns, Superhero Status en Convict, was het eind 2016 tijd voor een muzikale doorstart en zag This Means War! het levenslicht. Een half jaar lang sloten de heren zich op en smeedden ze plannen voor deze superband. Met een ijzersterk, uniek en catchy geluid als resultaat! Te horen zijn invloeden van hun gezamenlijke helden Cock Sparrer, Anto Flag, Old Firm Casuals, Social Distortion, Noi!se, Street Dogs en Clash, gecombineerd met eigen rock ’n roll melodieën, strakke punk riffs en rake teksten. De vijf heren van This Means War! zijn naar eigen zeggen ‘hungry like a bunch of wild coyotes and ready to hit the stage!’.

De eerste EP ‘This Means War!’ is in samenwerking met Igor Wouters (Backfire!, Gold) tot stand gekomen en Jay Maas (Defeater) heeft er in de Getaway Studios in Boston het typische Amerikaans geluid aan toegevoegd. Vervolgens hebben Mike Kalaijan en Stephen Kondracki de EP de ware ‘soul of punk’ gegeven in de Rogue Planet Mastering, waar onder andere ook Machine Head, Saosin en Bouncing Souls aan hun albums gewerkt hebben. Met punklabel Pirates Press uit San Francisco in de gelederen, die ook Street Dogs, Noi!se, Old Firm Casuals, Cock Sparrer, The Interrupters en Rancid vertegenwoordigen, heeft This Means War! nu al bulls-eye gegooid. Op 25 augustus bracht Pirates Press de EP ‘This Means War!’ uit, nadat op 14 augustus de eerste single ‘Sailing Anarchy’ op de markt was gekomen. De video behorende bij de volgende single ‘Use It Up’, wordt opgenomen op The Sound Of Revolution. Bijzijn is meemaken!

This Means War! Live 2017

  • Dinsdag 31 oktober: Antwerpen (BE), met Lion’s Law
  • Zaterdag 4 november: The Sound Of Revolution, Eindhoven (NL)
  • Zaterdag 4 november: Oostmalle (BE), Oostmal Rockt
  • Woensdag 6 december: Aarschot (BE), met G.B.H.
  • Zaterdag 9 december: Oostmalle (BE), Rock XXL For Life
  • Vrijdag 15 december: Essen (GER), met Hardsell & The Young Ones
  • Zaterdag 23 december: Tilburg (NL), met Sham69