Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

MOOON verrast met uitnodiging Noorderslag tijdens TV uitzending DDW

MOOON
Reno van der Looij

Tijdens het VARA programma ‘De Wereld Draait Door’ vandaag is MOOON verrast. Vlak voor de live minuut wist presentator Matthijs van Nieuwkerk ze te melden dat ze een uitnodiging krijgen om te spelen op het prestitieuze Eurosonic Noorderslag 2018!

Dat die uitnodiging voor het aansprekende ESNS showcase festival meer dan terecht is, zagen wij onlangs ook al in het Stroomhuis (review). De broers Tom en Gijs en hun neef Timo leken nog niet zo goed raad te weten met dit toffe nieuws en leken vooral te zijn gefocussed op een goede uitvoering van ‘Mary You Wanna’. Hieronder het fragment.

De Eindhovense bluesband met invloeden uit surf en psychedelica speelden vanavond ook nog de nummers “She Makes Me Feel” en “Surfin’ With You” in de VARA studio. Die live uitvoeringen van de tracks kun je hier terug zien en luisteren. Het debuutalbum ‘MOOON’s Brew’ kwam uit op 6 oktober. Lees ook hier het interview wat wij vorige maand met MOOON publiceerden.