Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari 2024

Scroll to top

Top

Gim Tim crowdfunding nadert hoogtepunt

Grim Tim
Reno van der Looij

Grim Tim! Wij zijn enorm fan van deze alternatieve groovende bluesrockers uit Eindhoven. Het is een van de meest geboekte bands tijdens het huidige reizende Popronde circus. Niet gek met de rauwe en frisse live show die ze keer op keer weten neer te zetten.

Terwijl de heren de laatste shows afwerken en ook gevraagd zijn voor het Popronde eindfeest, nadert de lopende crowdfunding campagne zijn einde.

De opbrengst van deze crowdsurfing moet een nieuw album mogelijk maken. Met nog een week te gaan staat campagne op 88%. Je kunt de mannen steunen en er ook alles voor terugkrijgen. Van gewoon een cd-tje of LP tot een heus exclusief huiskamerconcert. Kijk hier hoe je ze kunt steunen en welke mogelijkheden er allemaal zijn.