Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metal Fest 2018 komt met 4 nieuwe acts!

Dynamo Metal Fest 2018 komt met 4 nieuwe acts!
Redactie

De vierde editie van Dynamo Metal Fest zal plaatsvinden op 14 juli 2018. Uiteraard is wederom het IJssportcentrum te Eindhoven de locatie. Kaarten zijn ook al te koop en die haal je hier. De eerste band werd al tijdens de derde editie bevestigd: de Canadese thrashmetalband Annihilator.

Tot zover allemaal oud nieuws. We kunnen nu de volgende nieuwe namen voor het affiche noteren: Sons of Apollo, I am Morbid, Leprous en Havok zijn zojuist door organisator Loud Noise bekendgemaakt. Verder gaat Overkill als keihard hardnekkig gerucht, maar dat kunnen we nog niet bevestigen (maar reken er maar wel op).

Vorig jaar nog even herbeleven? Lees onze review hier.

DMF

De progressieve metalband Sons Of Apollo is in 2017 opgericht en bestaat uit topmuzikanten zoals Mike Portnoy (ex- Dream Theater), Derek Sherinian  (ex- Dream Theater), Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen, Trans-Siberian Orchestra), Billy Sheehan (Mr Big, ex-David Lee Roth) en Ron “Bumblefoot” Thal (ex- Guns N’ Roses). Het sterke debuutalbum Psychotic Symphony ligt sinds oktober dit jaar in de schappen en in 2018 krijgen metalfans dus de kans om deze supergroep live te zien!

Voormalig Morbid Angel frontman/bassist David Vincent en drummer Tim Yeung staan sinds begin dit jaar op de planken als I Am Morbid (vernoemd naar het bekendste nummer van de Amerikaanse groep) . De band speelt de beste nummers van de legendarische Morbid Angel albums ‘Altars of Madness’ (1989), ‘Blessed Are The Sick’ (1991) en ‘Covenant’ (1993). I Am Morbid trad afgelopen jaar een paar keer op in Nederland en zette telkens een strakke show neer met louter klassiekers.

Naast Sons Of Apollo en I Am Morbid spelen ook de Noorse progressieve band Leprous en de Amerikaanse thrashers van Havok op het  festival. De Canadese metalband Annihilator was al eerder bevestigd voor Dynamo Metal Fest. Er worden nog vier namen aan de line-up toegevoegd.

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Een ticket voor het festival kost €25 euro, exclusief €2,50 aan servicekosten. Dynamo Metal Fest vindt plaats op 14 juli 2018 in het IJssportcentrum te Eindhoven.  Tickets voor het festival haal je hier!