Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

17 Maart: FASTER & LOUDER in het Klokgebouw

Faster and Louder
Guido Segers

Op zaterdag 17 maart 2018 is het Klokgebouw in Eindhoven het strijdtoneel voor een rock-‘n- roll bacchanaal waar de vonken van afvliegen. Omdat rock-‘n- roll nou eenmaal niet zo makkelijk uit het DNA te verwijderen is, besloot de ritmesectie van Peter Pan Speedrock dat het tijd werd voor een old-school rock-‘n- roll feest, back to basics en met een vette knipoog naar hun eigen oude succesvolle Speedfest. De eerste bands worden vóór eind november bekend gemaakt. Dan begint ook direct de Early Bird ticketverkoop.

Lees NU HIER ons interview met de mannen achter Faster & Louder inclusief de eerste bevestigingen!

Bart en Bartman hebben in Code Rood Events (met o.a. De Rooie Jager in de gelederen) de partner gevonden om dit festival vorm te geven. Bands werden geboekt, koud bier werd besteld en goed eten werd getest.

Jarenlang lang speelde Peter Pan Speedrock de podia kapot. Grote triomfen werden behaald in
binnen-en buitenland. Na 20 jaar was de koek helemaal op en besloten de vaandeldragers van de
Nederlandse rock-‘n- roll dat het mooi geweest was. Ieder van de drie bandleden ging z’n eigen weg. Zanger Piet ging bands produceren, bassist Bartman stortte zich op zijn art-design projecten en drummer Bart behaalde een zwarte band kung-fu en ging drumlessen geven.

Peter Pan Speedrock liet niet alleen acht hard rockende albums achter als erfenis, maar ook hun
eigen fantastische festival Speedfest bleef ontzield achter. Op Speedfest kwamen alle varianten van de rock-‘n- roll bij elkaar en was het vooral de gezamenlijke liefde voor de hardere muziek die zorgde voor verbroedering tussen alle bezoekers.

Of je nu een metalhead, een hardrocker of een psychobilly liefhebber bent, Faster & Louder heet je welkom en bezorgt je een dag vol BEERDRINKIN’, HELLRAISING, ROCK-‘N- ROLL fun! En als je gewoon wilt komen dansen op de foute hits van de ROOIE JAGER in de frikandellenzaal, kan dat natuurlijk ook.