Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Tijdschema Eindhoven Metal Meeting bekend

Eindhoven Metal Meeting
Redactie

Met het spijtige, maar begrijpelijke¬†wegvallen van My Dying Bride en de last-minute addition van Dark Tranquillity is de Eindhoven Metal Meeting in staat om de tijdschema’s voor beide dagen op te tekenen. Zowel de vrijdag en de zaterdag zitten propvol heavy acts op 15 en 16 december in de Effenaar.

We willen je tevens nog even wijzen op de warm-up party op donderdag 14 december met onder meer Disgorge, IXXI en The Stone (idem Effenaar, tickets hier). Maar ook de afterparty bij  Dynamo waar Carnation en een heuse Gorefest tribute aantreden. Alles lijkt hiermee helemaal klaar voor een heavy metalen weekend.

Tijdschema’s beide dagen

timetablevrijdag

timetablezaterdag