Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Winnen: 3x 2 tickets voor Royal Thunder @ Effenaar

Royal Thunder
Reno van der Looij

Mede door de royale donderstem van frontvrouw en bassiste Mlny Parsons klinkt Royal Thunder als een welkom onweer in een broeierige tropische nacht. Deze stevige rockband uit Altlanta komt op zaterdag 2 december naar de Eindhovense Effenaar. Ze nemen als support de Belgische stonerrockers van Tangled Horns mee.

We mogen voor deze toffe package in samenwerking met de Effenaar 3x 2 tickets weggeven. Wil jij hier bij zijn? Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot dinsdag 28 november aanstaande en dan maken we de winnaars bekend! GO!