Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Winnen: 3x 2 tickets Royal Republic @ Effenaar

Winnen: 3x 2 tickets Royal Republic @ Effenaar
Reno van der Looij

Gisteren al een koninklijke ticket actie met Royal Thunder, vandaag doen we die dunnetjes over met een ticketactie voor Royal Republic!

Eerder werd nog een show in de Effenaar afgelast, maar nu komen de populaire rockers toch echt naar de grote zaal van de Effenaar. En wel op donderdag 30 november. Het voorprogramma van deze Zweden luistert naar de bijzondere naam Aaron Buchanan & The Cult Classics.

We mogen voor deze fijne package in samenwerking met de Effenaar 3x 2 tickets weggeven. Wil jij hier bij zijn? Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot zondag 26 november aanstaande en dan maken we de winnaars bekend! GO!