Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni 2024

Scroll to top

Top

Wolfendale werkt aan comeback

Wolfendale
Reno van der Looij

Wolfendale leek in 2011 uit het niets te komen met de prachtplaat Foghorn. Lovende kritieken een behoorlijk wat succesvolle liveoptredens volgden. De band van de twee oprichters, Sander Strik (zang, gitaar) en Marc van den Boom (bas) verdween vervolgens weer net zo plotseling ruim een jaar later. Social Media kanalen zwegen en wat ons rest zijn de prachtige indie tracks zoals ‘Vulture’ en ‘Cracking Jolts’ en  ‘Dr. Henry Kazoo’. Zonde.

Maar nu is er goed nieuws. Dat weet Altstadt Eindhoven ons nog enigszins mysterieus te melden in ieder geval: Wolfendale komt terug! Nadat de Eindhovense formatie van de radar verdween is er de laatste tijd in alle stilte gezocht naar nieuwe ideeën en vormen. En bouwden! Ze mogen nog niet te veel zeggen, maar omcirkel 20 april 2018 in ieder geval maar alvast in de agenda.