Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Tribute Factory in The Jack op vrijdag 1-12

Tribute_factory
Reno van der Looij

De Eindhoven Metal Factory on tour! Jazeker. De studenten van deze in Nederland unieke MBO opleiding gaan vrijdag 1 December in Cafe the Jack te Eindhoven een tribute night verzorgen. Met tributes aan verschillende grote namen in de metal wereld beloofd dat een heerlijk avondje metalen live muziek te worden. De entree is bovendien ook nog eens geheeld gratis.

In samenwerking met Dynamo staat er een hele fijne line-up aan metalen diversiteit op het podium. Deze bands bestaan dus allemaal leerlingen van de Metal Factory, de metal muziek opleiding in Eindhoven en tevens de enige van zijn soort ter wereld. Ook is deze in 2017 verkozen tot beste MBO muziek opleiding van Nederland.

Timetable Tribute Factory

21:00 – 21:30 Linkin Park tribute ‘Lincoln Park’
21:50 – 22:20 Pantera tribute ‘Attack the Radical’
22:40 – 23:10 Parkway Drive tribute ‘The Parkway Five’
23:30 – 0:15 Metallica tribute ‘Damage Incorporated’

Tribute Factory