Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Jera On Air maakt 17 nieuwe bands bekend

Jera On Air
Reno van der Looij

Waar Jera On Air vorige week al NOFX en Stick To Your Guns aankondigde als headliners voor de editie van 2018, voegt de organisatie daar vandaag maar liefst zeventien bands aan toe. De 26e editie van het Ysselsteynse alternatieve festival Jera On Air krijgt daarmee steeds meer vorm.

De nieuwe toevoegingen: Less Than Jake, Emmure, Satanic Surfers, Modern Life Is War, Miss May I, Anti-Flag, Lionheart, Nasty, A Wilhelm Scream, Stray From The Path, Knocked Loose, Blessthefall, Adept, Bad Cop/Bad Cop, Brutality Will Prevail, Get The Shot en Higher Power.

Jera On Air vindt volgend jaar plaats op 28, 29 en 30 juni in Ysselsteyn (Limburg). Meer acts worden binnenkort  aan de line-up toegevoegd. De kaartverkoop is reeds begonnen. [Foto header: Jera on Air 2017 (c) Elke Teurlinckx].

Jera On AIr