Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 februari 2024

Scroll to top

Top

Paaspop 2018 presenteert 19 nieuwe acts

Paaspop 2018 presenteert 19 nieuwe acts
Redactie

Na de eerste aankondiging van vorige week waarmee Paaspop zijn eerste 35 acts aankondigde (waaronder en Nothing But Thieves, Avatar,  The Boxer Rebellion en Frank Carter) volgt vandaag in de tweede ronde namen met oa. Anne-Marie, Ares, Blackwave, The Bloody Beetroots LIVE, Orange Goblin, Roxeanne Hazes en Zeke.

De komende maanden tot aan Paaspop, dat volgend jaar van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april op terrein De Molenheide in Schijndel plaatsvindt, worden er nog 125 van de in totaal ongeveer 200 acts bekendgemaakt.

[Foto header: Orange Goblin @ Helldorado. © Elke Teurlinckx]

Line-up Paaspop 2018 tot nu toe

ANBU, Anne-Marie, Ares, Avatar, Bökkers, Big Bat, Birth of Joy, Blackwave, The Bloody Beetroots LIVE Live, Boef, The Boxer Rebellion, Boys Noize, Broederliefde, Cartiez, The Cool Quest, DAISY, Daredevils, De Jeugd van Tegenwoordig, Death Alley, Demob Happy, Die Lustige Schlagerfreunden, The Dirty Daddies, Dotan, Ferocious Dog, Frank Carter & The Rattlesnakes, Freddy Moreira, Guus Meeuwis, Jacin Trill, James TW, Kensington, La Fuente, Leafs, Lil’ Kleine LIVE, LNY TNZ, Lucas & Steve, Mambo Kurt, Martijn Fischer, Millionaire, Monty Picon, New Kingston, Nothing But Thieves, Obituary, Orange Goblin, The Partysquad, Popa Chubby, Rimboband, Roxeanne Hazes, The Rumjacks, Secret Cinema b2b Egbert Live, Sub Zero Project, Walk The Moon, Weekend Warriors, Yung Nnelg, Zeke.