Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

We Are Electric verhuist, Prodigy & Justice headliners

We Are Electric
Reno van der Looij

We Are Electric gaat het E3-Strand in Eersel verlaten. Voor de vierde outdoor editie is gekozen om te verhuizen naar landgoed Velder in Liempde. We Are Electric Weekender vindt in 2018 plaats van 6 tot en met 8 juli. Het crossover dancefestival pakt meteen flink uit door The Prodigy en Justice als headliners vast te leggen.

Het verhuizen van het festival heeft te maken met de wens om verder te groeien, maar ook met de datum van de beschikbaarheid van de twee headliners. Op deze datum was het E-3 strand namelijk niet vrij. De nieuwe locatie zal de komende 5 jaar onderdak bieden aan WAE Weekender.

We Are Electric, wat ook een indoor broertje heeft met een jaarlijkse editie in het Eindhovense Klokgebouw, heeft ook de Zweedse dj Eric Prydz, Dave Clarke, Gramatik, MHD, Noisia, Vitalic, San Holo, Equalz en Zwart Licht al vast weten te leggen. Meer namen en informatie volgt snel.

Kaarten kosten tussen 79,00 te 99,00 euro voor drie dagen, inclusief de camping. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 9 december om 10.00 uur via de website van het festival.