Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juni 2024

Scroll to top

Top

Heretic last-minute op Eindhoven Metal Meeting

Heretic last-minute op Eindhoven Metal Meeting
Guido Segers

Onze favoriete Eindhovense black metal punks van Heretic kondigden eerder deze week aan dat ze het in 2018 wat rustiger aan gaan doen. De heren gaan werken aan een nieuwe plaat en spelen komend jaar alleen festivalshows. Voor dit jaar staan er nog 2 shows op de agenda, vanavond in Tilburg en overmorgen in Wermelskirchen (Dui).

Alhoewel, op het laatste moment is er toch nog één optreden bijgekomen en wel op Eindhoven Metal Meeting. De band valt in op de zaterdag en speelt en passant met één van hun grootste helden: het legendarische Venom. Net voor hun optreden in Tilburg krijgen we drummer Tom Auf Der Axe aan de telefoon:

“Afgelopen week kregen we onverwacht een belletje van Eindhoven Metal Meeting. Ons optreden op de editie van 2015 stond ze nog op hun netvlies gebrand en daarom hebben ze ons weer uitgenodigd. We zijn vereerd, een zwaar compliment natuurlijk. Daarnaast zijn we al een paar dagen door het dolle heen omdat we met Venom spelen. Als je niks te doen hebt: zaterdag 16 december, 17.10 uur, District 19 stage. Er zijn nog kaarten!”

Nog geen tickets voor Eindhoven Metal Meeting? Ze zijn er nog!

Lees hier ons interview met Heretic.