Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Stem mee voor het beste Eindhovense album van 2017

Eindhoven Albums
Redactie

In 2017 hebben we op Eindhoven Rockcity weer heel wat moois uit de eigen stad op plaat voorbij zien komen. Veel hiervan hebben we van onze ‘objectieve’ commentaren kunnen voorzien. Aan het einde van het jaar is het tijd om de balans op te maken. Wat is het beste Eindhovense album van 2017?

Om dit niet enkel zelf te bepalen vragen we aan jullie, onze lezers, om hier een bijdrage aan te leveren. Stem dus nu mee voor de Eindhoven Rockcity plaat van het jaar. In onze voorselectie zijn we tot een lijst van 18 platen gekomen die kans maken om Mozes and the Firstborn (2016 lijst) op te volgen. De stemmen worden samengevoegd met de lijstjes van onze redactie en Eindhoven ‘prominenten’.

Tussen kerst en oudjaar gaan we de plaat van het jaar bekend maken!

Wie maakte volgens jou de beste plaat in Eindhoven dit jaar? Psych/kraut spul zoals ST Cordell en Radar Men From the Moon? De punkers van Call it Off of The 101’s? Of toch heavier spul zoals Offerblok en Sisters of Suffocation? Je mag er hieronder eentje kiezen: place your bets now!

 

STEMMEN BEINDIGD