Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Jera gooit er weer 7 nieuwe namen uit, met onder meer Sick of it All

Jera On Air
Reno van der Looij

De 26e editie van het Ysselsteynse alternatieve punk hardcore festival Jera On Air krijgt steeds meer vorm. Vandaag mogen we wederom 7 nieuwe acts noteren: Sick Of It All, Neck Deep, Being As An Ocean, Bury Tomorrow, Touché Amoré, Boston Manor en Adhesive zijn aan het toch al rijke affiche toegevoegd.

NOFX en Stick To Your Guns werden reeds als headliners aangekondigd voor de editie van 2018, maar met de toevoeging van Sick of it All kun je discussiëren of deze hardcore helden ook geen recht hebben op een headliner positie. Een luxe positie zullen we maar zeggen.

Jera On Air vindt volgend jaar plaats op 28, 29 en 30 juni in Ysselsteyn (Limburg). Meer acts worden binnenkort  aan de line-up toegevoegd. De kaartverkoop is reeds begonnen. [Foto header: Jera on Air 2017 (c) Elke Teurlinckx].

Hieronder op de poster de volledige Jera on Air line-up tot nu toe.

poster Jera