Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 juli 2024

Scroll to top

Top

Paaspop en Bospop komen met reeks bevestigingen

Bospop
Redactie

Zowel Paaspop als Bospop presenteren vandaag een deel van de line-up voor de 2018 edities van de festivals. Bospop vindt plaats op 14 en 15 juli en Paaspop al vroeg in het festival seizoen op vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april. Iggy Pop (Paaspop) en A-HA (Bospop) vallen hierbij het meeste op!

Laten we met het festival in Weert beginnen. Bospop had tot vandaag nog geen acts bekendgemaakt en start dus met A-HA op het affiche. Daarnaast mogen we ook Billy Idol, Jonathan Jeremiah, Southside Johnny & The Asbury Jukes, Venice, Graveyard, The Cadillac Three, The Band Of Heathens, Con Brio en Jetbone noteren!

Paaspop uit Schijndel had natuurlijk al een waslijst aan acts bekendgemaakt en is voorlopig nog niet klaar met alle aankondigingen. Vandaag mogen we het volgende lijstje opschrijven: Arcane Roots, Bizzey, Black Sun Empire, Craig Hill, Dan Stezo, De Gestampte Meisjes, Frequencerz, Fritz Kalkbrenner, Hats off to Led Zeppelin, Iggy Pop, Joost, Lenzman, MC Dart, Multiplex MC, MY BABY, Nymfo, Otto Orgel, Popgunnn, Puinhoop Kollektiv, Pythius, Rewind, Team Rush Hour, Tony Banks, Tusky, Velvet Volume, Vipers (Queen tribute UK) en Wulf.