Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

The Exploited en meer naar Faster and Louder

Fast and Loud
Reno van der Looij

Nadat onlangs bekend werd dat op 17 maart 2018 in het Klokgebouw Faster and Louder gaat plaatsvinden, gooit het festival nu officieel de eerste 4 namen eruit. Met de aankondiging van The Exploited, Mad Sin, Guitar Wolf en Negative Approach is in elk geval de toon gezet. Een mix van punk, psychobilly, garage rock en hardcore. Meer namen volgen binnenkort.

Wil je weten wat je nog meer kan verwachten op deze zaterdag in maart? Lees dan het interview wat we onlangs met de mannen achter dit gloednieuwe festival hadden. De belofte om de Speedfest vibe terug te laten keren naar het Klokgebouw zit in ieder geval goed met de bevestiging van deze eerste acts.

De verkoop van¬†Faster and Louder “Fast Tickets” is hiermee ook officieel begonnen. Deze kosten 35 euro (excl. service fee) en zijn beschikbaar tot en met 31 december. Vanaf 1 januari begint de reguliere voorverkoop.

The Exploited

f