Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Female Metal Event 2018 met eerste namen

Female Metal Event
Redactie

Voor FemME – Female Metal Event 2018 kunnen we de eerste namen noteren. MartYriuM (Malta), Hydra (Duitsland), Souldrinker (Duitsland), Chrysilia (Griekenland), Maidens of the North (Finland) en Project Renegade (Griekenland) zijn zojuist door de organisatie bekendgemaakt. De komende periode zal de line-up worden aangevuld met meer bevestigingen.

FemME vindt plaats van 11 tot 14 oktober 2018 op verschillende locaties in Eindhoven. Naast de basis in Dynamo zullen er ook optredens zijn in Altstadt en The Jack. Daarmee verlaat het festival de Effenaar als haar oorspronkelijke locatie. De voorverkoop voor FemME is inmiddels gestart.

FEMME