Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Karma to Burn @ Altstadt

Karma to Burn
Redactie

Het Amerikaanse Karma to Burn gaat op zondag 7 januari 2018 de Altstadt kapot rocken! Grenadeers uit Amsterdam verzorgt deze avond het voorprogramma. Eindhoven kan zich opmaken voor dikke grooves, gruizige riffs en moddervet beukwerk en jij kunt hier bij zijn, want we gaan hiervoor tickets weggeven! Twijfel je nog? Lees dan hier nog even terug hoe het er in 2016 in de Effenaar aan toe ging!

Hoe win je kaarten voor Karma to Burn?

In samenwerking met de Altstadt mogen we 2 setjes van 2 kaarten weggeven! Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Laat dan onder dit bericht weten in de comments wie je graag zou willen meenemen. Vergeet tevens niet het bericht en de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity te liken. De actie duurt tot 28 december aanstaande en dan maken we direct de winnaars bekend! GO!

[Foto header: © Reno van der Looij]