Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Bloodshed Fest verhuist naar Effenaar en maakt eerste namen bekend

Bloodshed Fest
Reno van der Looij

Effenaar gaat in samenwerking met Doomstar Bookings op 14 en 15 september het bruutste en meest extreme feestje van het jaar naar de Effenaar brengen. Bloodshed Fest is de jaarlijkse viering van alle extremen in de muziek: van zware sludge, snelle grindcore, brute hardcore, verknipte elektronica en harde noise.

Het festival geeft een breder podium aan muziekstijlen die ontstaan en floreren in onafhankelijke DIY (Do It Yourself)-plekken als jeugdhuizen, kraakpanden en artspaces. Het is een internationale reünie van liefhebbers van muziek en kunst op het scherpst van de snede. Vaak innovatief, altijd met een sterk sociaal karakter en vooral intens en extreem.

Bloodshed Fest begon in 2001 in Weert, vertrok in 2007 naar Dynamo in Eindhoven en daar groeide het uit tot een festival dat twee dagen uitverkocht. Organisator Doomstar wil verder groeien met een nog scherpere line-up, meer (vegan)eetgelegenheid en meer plek voor kunst en visuals.

De eerste bands zijn geboekt en de kaartverkoop is per direct gestart.

De eerste namen zijn:
Enemy Soil (Exclusieve Europese show. Met leden van o.a. Pig Destroyer en Agoraphobic Nosebleed)
Catharsis (Exclusieve Europese show)
Primitive Man 
Vermin Womb 
Afgrund 
Massgrav

Bloodshed