Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe namen voor The Sound of Revolution

TSOR
Reno van der Looij

Zo vlak voor de feestdagen komt er nog een cadeautje van de The Sound of Revolution organisatie. Voor de derde editie in 2018 mogen Gorilla Biscuits en Shipwrecked aan de line-up toevoegen. Gorilla Biscuits zal een exclusieve west-Europa show geven als headliner van de True Spirit stage.

Voor Shipwrecked geldt dat het de enige Benelux show van het jaar zal zijn. Eerder konden we reeds melden dat Perkele, No Turning Back, Mushmouth, GBH en The Templars ook al zijn vastgelegd voor zaterdag 3 november 2018 in het Klokgebouw. Er zijn nog slechts een paar early-bird tickets beschikbaar.

Nog even nagenieten van de vorige edities. Lees onze verslag en bekijk de foto’s hier (2016) en hier (2017). Foto header door Elke Teurlinckx, voor Eindhoven Rockcity. All rights reserved.

TSOR