Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Faster and Louder line-up met 4 nieuwe bands

Fast and Loud
Redactie

Nadat onlangs bekend werd dat op 17 maart 2018 in het Klokgebouw Faster and Louder gaat plaatsvinden, gooit het festival nu wedereom 4 namen eruit. We noteren de Zweedse garage punk godfathers The Nomads, U.K.’s psychobilly outfit Coffin Nails, onze eigen hardcore veteranen van Violation of Trust and onze zuiderburen leveren speedrock steamrollers Speedozer! Eerder wisten we ook al de komst van The Exploited, Mad Sin, Guitar Wolf enNegative Approach te melden.

Wil je weten wat je nog meer kan verwachten naast deze mix van punk, psychobilly, garage rock en hardcore op deze zaterdag in maart? Lees dan het interview wat we onlangs met de mannen achter dit gloednieuwe festival hadden. De belofte om de Speedfest vibe terug te laten keren naar het Klokgebouw zit in ieder geval goed met de bevestiging van de eerste acts. De verkoop van Faster and Louder “Fast Tickets” is ook officieel begonnen. Deze kosten 35 euro (excl. service fee) en zijn beschikbaar tot en met 31 december. Vanaf 1 januari begint de reguliere voorverkoop.

Faster