Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 juli 2024

Scroll to top

Top

Nirwana Tuinfeest zet eerste 5 namen op het programma

Nirwana Tuinfeest zet eerste 5 namen op het programma
Redactie

Tijdens de jaarlijkse katersessie op 1 januari in thuishonk Nirwana zijn eerste namen voor Nirwana Tuinfeest 2018 bekend gemaakt. Het festival in Lierop heeft My Baby, Vuur (foto), Mooon, Tusky en Kraantje Pappie weten te streken voor de editie op 10, 11 en 12 augustus 2018. De kaartverkoop is tevens direct van start gegaan.

My Baby is een blues- en funktrio dat bestaat uit de Nederlandse broer en zus van Dyck en Nieuw-Zeelandse gitarist Johnson. Dit trio is hard aan de weg aan het timmeren na hun laatste album Prehistoric Rhytm. Een oude bekende van Nirwana Tuinfeest in een nieuw jasje: Anneke van Giersbergen, zangeres van The Gathering, komt met haar nieuwe band Vuur naar Nirwana Tuinfeest!

Wat een zekerheid is dit jaar is dat Kraantje Pappie een feestje gaat bouwen! De Hiphopper komt
pompen op Nirwana Tuinfeest! Mooon, jawel met 3 o’s, is een bluesrock-band uit Aarle-Rixtel en staat dit jaar in Lierop op de planken. Hun debuutalbum Mooon’s brew kwam in 2017 uit.
De laatste naam is zeker niet de minste. Uit de as van John Coffey is de punkrock band Tusky
herrezen en zij spelen dit jaar op Nirwana Tuinfeest!