Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Paaspop voegt 21 nieuwe acts toe aan programma

Paaspop voegt 21 nieuwe acts toe aan programma
Reno van der Looij

Het programma van Paaspop krijgt aardig vorm. Meer dan de helft van de ongeveer 200 acts die vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april 2018 naar terrein De Molenheide in Schijndel komen is nu bevestigd, waaronder eerder The Bloody BeetrootsFrank Carter, Tusky, Iggy Pop, Death Alley, Orange Goblin, en Nothing But Thieves werden aangekondigd.

Vandaag zijn daar weer eens 21 nieuwe acts aan toegevoegd met Triggerfinger als meest in het oog springende naam. Verder noteren we shobangers, Danny Panadero, Dave Budha, De Lievelings Dj’s van je Zusje, Dj Odin, Equalz, Idaly, JeBroer, Lady Bee, Latifah, Loco Loco Discoshow, Omar Souleyman, Praia del Sol, Prime, Rico & Sticks, SMÈRRIG, SMP, The Turbans, The Urban Voodoo Machine en Waxfiend. Complete programma hier.

Wie in het nieuwe jaar nog een voordelig Early Birdticket voor Paaspop wil kopen heeft tot zaterdag 6 januari 23:59 uur de tijd. Vanaf aanstaande zondag zijn deze Early Birds namelijk niet meer verkrijgbaar. Kort daarna begint de reguliere voorverkoopperiode, inclusief dagtickets. De prijzen hiervan zullen in januari bekend worden.

Foto boven artikel: Bart Heemskerk