Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Lancering BARxMU met mixtape event op 25 januari

BARxMU
Reno van der Looij

Op 25 januari organiseren Barreuh Records en MU een launch party ter ere van de samenwerking tussen beiden. De reden is de lancering van BARxMU, een nieuwe collectie unieke mixtapes en cassettes gemaakt door kunstenaars, muzikanten en andere creatieve vrienden van MU en Barreuh. Een experimenteel feestje op Strijp-S vol met vaste gezichten uit de Eindhovense muziek scene.

De avond zal bestaan uit meerdere optredens van o.a A Million Squeeks Will Do No Harm, Bagdaddy en AN2. Alle optredens zullen gebruik maken en in het teken staan van de cassette band. Als kers op de taart is er een screening van documentaire ‘Cassette’ van de New Yorkse filmmaker Zack Taylor. Ook de bedenker van de cassette en oud-Philips medewerker Lou Ottens zal aanwezig zijn mede door zijn rol in de film.

What: BARxMU mixtape event
When: Thursday 25 January, 2018 from 20.00 – 1.00
Where: MU, Torenallee 40-06, 5617 BD Eindhoven
Tickets: € 5,- available at MU or via the hotline +31 (0) 6-51734909

Link naar het Facebook event hier.

Over MU

MU is een onderzoekend presentatie platform in een rijk internationaal netwerk van creatieve makers die met elkaar de liminale ruimte definiëren tussen wat kunst is en wat kunst kan zijn. MU initieert, produceert en presenteert bij voorkeur nieuw werk en omringt dit met een uitgebreid interdisciplinair randprogramma voor een breed en met name jong publiek. Daarbij staat kennismaking met, begrip voor, verdieping van en hands-on eigen ervaring met het maken van kunst voorop. MU is nieuwsgierig naar talent en daagt talenten uit nieuwsgierig te zijn. MU geeft ruimte aan artistieke research & development van kunstenaars en ontwerpers en helpt hen zich internationaal te profileren. MU is gevestigd in een voormalige Philipsfabriek op Strijp-S in Eindhoven.

Over Barreux Records

Founded late 2013, we are a DIY label. We do stuff we like. We don’t do stuff we don’t like. Quite simple, isn’t it? At the moment we are quite busy releasing some tapes, all very limited, by some artists we like: MANNHEIM, [V], Vague entity and of course our own projects like LL, Antoine Panache, A Million Squeeks Will Do You No Harm etc. Mostly ambient, noise(rock) and (power)electronics. But hey! We’re open-minded, so one day we might bring out a commercial popalbum. whatever. But… we don’t want to stick to music only. If something is cool and we like it, why not put a Barreuh label on it? That’s quite simple aswell. We’re thinking of releasing a recipe for eierballen, a bottle of wine and some gekke Henkies.

We are here just for the fun of it, and so should you.