Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Nirwana Tuinfeest vult affiche verder aan

Nirwana Tuinfeest
Redactie

Na de eerdere aankondiging van My Baby, Vuur, Kraantje Pappie, Mooon en Tusky zijn er vier nieuwe namen bekend gemaakt door de Nirwana Tuinfeest organisatie. Andy Frasco, The Godfathers, The Overslept en Green Lizard ft. Rudeboy zijn aan de line-up toegevoegd.

Andy Frasco was in 2016 een van de verassingen in de tent van Nirwana Tuinfeest. Met hun opzwepende ‘party blues’ heeft deze Amerikaan met zijn band de hele tent op zijn kop gezet. De Engelse band The Godfathers produceert al sinds de jaren 80 alternatieve rock. Het wordt tijd dat ze ook eens op Nirwana Tuinfeest gaan rocken. Met The Overstelpt staat er ook dit jaar weer Nederlands talent op Nirwana Tuinfeest! Het is niet de eerste keer dat Green Lizard op het podium van Nirwana zal staan, maar dit jaar spelen ze samen met Rudeboy (ex- Urban Dance Squad) de beste nummers uit het repertoire van Nirvana.

Nirwana Tuinfeest 2018 is op 10, 11 en 12 augustus en de online voorverkoop is reeds gestart.

Nirwana