Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Clan Of Xymox en Palais Ideal : Effenaar tickets winnen!

Clan Of Xymox en Palais Ideal : Effenaar tickets winnen!
Reno van der Looij

Wat een prachtige combi staat er op zaterdag 17 februari in de Effenaar! Uit het eigen Eindhoven zal Palais Ideal de nieuwe plaat gaan presenteren. ‘No Signal’ is de titel die het werkstuk van John Edwards en Richard van Kruysdijk heeft meegekregen. Het debuut bevat heerlijke tracks in de lijn van Editors, She Past Away, Lebanon Hanover, Trentemøller.

De avond krijgt een passende afsluiting met de show van Clan of Xymox. Een bijzondere Dark Wave bands die fans van The Cure, Bauhaus en The Sisters of Mercy zeker kan bekoren. Deze Nederlandse (!) darkwave groep heeft gek genoeg vooral een fanbase die zich in het buitenland en zeker in Amerika en Zuid-Amerika bevindt. Tijd om daar verandering in te brengen.

Win tickets voor de Clan of Xymox & Palais Ideal package

Wij geven in samenwerking met de Effenaar 2 setjes van 2 kaarten weg. Wil jij hier bij zijn? Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like het Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot zondag 28 januari aanstaande en dan maken we de winnaars bekend! GO!

Palais Ideal

Foto: Nando Harmsen