Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni 2024

Scroll to top

Top

Enter Shikari, Billy Talent en nog veel meer voor Jera On Air

Enter Shikari, Billy Talent en nog veel meer voor Jera On Air
Redactie

De line-up voor de 26e editie van het Ysselsteynse alternatieve punk hardcore festival Jera On Air begint nu wel hele serieuze vormen aan te nemen. Vandaag mogen we wederom 10 nieuwe acts noteren. Enter Shikari, Billy Talent, Underoath, Terror, Frank Carter & The Rattlesnakes, Iron Reagan, Born From Pain, Any Given Day, Tusky, Adrenalized, Crystal Lake en P.O.Box komen naar het grootste outdoor punk- en hardcore festival van Nederland.

Eerder werden onder andere Sick Of It All, NOFX, Stick To Your Guns, Touché Amoré en Less than Jake al vastgelegd. Jera On Air vindt volgend jaar plaats op 28, 29 en 30 juni in Ysselsteyn (Limburg). Meer acts worden binnenkort  aan de line-up toegevoegd. De kaartverkoop is reeds begonnen. [Foto header: Jera on Air 2017 (c) Elke Teurlinckx].

Hieronder op de poster de volledige Jera on Air line-up tot nu toe:

Jera