Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Faster and Louder maakt line-up compleet

Fast and Loud
Reno van der Looij

Op 17 maart 2018 gaat in het Klokgebouw Faster and Louder plaatsvinden. Zojuist heeft de organisatie rondom dit nieuwe festival met de aankondiging van de laatste toevoegingen het affiche rond gemaakt. De ritmesectie van Peter Pan Speedrock (Bart en Bartman) heeft wederom een paar topnamen voor hun festival weten te strikken.

Nadat tijdens afgelopen weekend al bekend werd dan hardcore legende Slapshot in het Klokgebouw mag aantreden, kunnen we hier nu The Goddamn Gallows (Exclusive European Performance), Swedish Death Candy en Cannabis Corpse aan toevoegen. Deze laatste stond oorspronkelijk als Dynamo clubshow gepland, maar maken dus de oversteek naar Strijp-S.

Faster

Eerder werden onder meer The Exploited, Mad Sin, Violation of Trust, Entombed AD, Pungent Stench, High on Fire, The Monsters, Night Viper, Easy Action en The Nomads al aangekondigd. Compete line-up en tickets vind je hier. Wil je weten wat je nog meer kan verwachten naast deze mix van punk, psychobilly, garage rock en hardcore op deze zaterdag in maart? Lees dan het interview wat we onlangs met de mannen achter dit gloednieuwe festival hadden.