Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Avenged Sevenfold komt naar Strijp-S

Avenged Sevenfold
Reno van der Looij

Nadat vorig jaar Volbeat voor de nodige “geluidsoverlast” in Eindhoven zorgde, komt nu de volgende grote metalband naar Strijp-S. Avenged Sevenfold brengt deze zomer de Stage World Tour naar Eindhoven. De band met frontman M. Shadows stond vorig jaar nog in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Dinsdag 12 juni vindt de out-door show plaats. Momenteel is er nog geen support act bekendgemaakt. De pre-sales is vandaag gestart en de reguliere voorverkoop begint op vrijdag 9 februari. Meer info hierover op de site van Mojo. [Foto header: Reno van der Looij @ Rock im Park 2014 – all rights reserved]

Avenged Sevenfold staat bekend om hun spectaculaire vurige liveshows met uitverkochte arena’s en headline shows op festivals over de hele wereld. Met hun agressieve en ruwe mix van metal, hardrock en punk-pop bracht de band afgelopen jaren meerdere zeer succesvolle albums uit waaronder City Of Evil, Avenged Sevenfold, Nightmare en het meest recent Hail To The King.

Avenged Sevenfold