Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Winnen: 2x 2 tickets voor Komatsu @ The Jack

Komatsu
Reno van der Looij

Meer Eindhoven Rockcity dan dit wordt het niet! De Eindhovense oersludge en massive stoner formatie Komatsu in het leukste hardrock- en metalcafé van de stad. En uw favoriete online lichtstad magazine geeft daar kaartjes voor weg…

Juist ja: potverdikke Komatsu in café The Jack. Allemaal komen kijken, want ze gaan daarna een tijdje de studio in om ergens einde zomer een nieuwe plaat te releasen. En tevens nemen ze de UK vrienden van Desert Storm mee. In 2013 brachten beide bands samen de split Nomen Est Omen uit op het Eindhovense Lighttown Fidelity label.

Aangezien Komatsu weinig introductie behoeft (lees zelf al onze reviews, interviews en verslagen hier maar), gaan we meteen over tot de orde van de dag. In samenwerking met de fijne mensen van The Jack mogen we 2 setjes van 2 kaarten weggeven voor deze dampende avond zaterdag 24 februari. Alles wat je hiervoor moeten doen is in de comments van ons Facebookbericht aangeven wie je graag mee wilt nemen naar deze show. Like tevens even het bericht en de Eindhoven Rockcity Facebook-pagina en je dingt vanzelf mee naar de kaarten. Winnaars op 18 februari! GO!