Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Bospop vult line-up verder aan met onder meer Simple Minds

Bospop
Redactie

Nieuws vanuit Weert: Simple Minds, John Hiatt & The Goners Featuring Sonny Landreth en King King zijn zojuist bevestigd voor Bospop. Met deze drie namen is het programma bijna compleet. Eerder werden onder meer Live, a-ha, Graveyard, Billy Idol, Gary Clark Jr., The Mavericks en Paul Carrack aangekondigd.

De 38ste editie van het festival vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Bospop vindt plaats op 14 en 15 juli in Weert. Op Bospop treden zesentwintig bands op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt.

Ook dit jaar heeft de vrijdagavond van Bospop weer een fantastisch programma dat voor iedereen gratis toegankelijk is. Dit jaar met o.a. Jetbone, Gary Moore Band, Musest, The Vipers en Symfo Classics. Op de website van het festival staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden. De kaartverkoop is reeds van start gegaan.