Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december 2023

Scroll to top

Top

POPEI presenteert de 5e editie van The GO WILD!

POPEI presenteert de 5e editie van The GO WILD!
Guido Segers

POPEI presenteert de 5e editie van The GO WILD! op zaterdag 10 maart 2018. Een festival met tjokvol affiche waar 60’s garage, mod, freakbeat en surf de klok slaat. The GO WILD! betekent een zaterdag muzikaal onder de panne. 7 Bands uit binnen- en buitenland reizen af naar Strijp-S. Maar er is meer…, het is een happening! Wat dan? Er zijn DJ’s, een psychedelic lightshow, vinylcorner en niet te vergeten Go Go Girls. Met die ‘60’s feel zit het wel snor. Zaal open: 14.00 uur. Entree: 15 euro.

Met gepaste trots is de headliner van deze editie The Satelliters (DE), vast en zeker DE nummer 1 60s Garage Punk-band van Duitsland. Zij halen hun inspiratie uit o.a. The Sonics, The Kinks, The Seeds en The Byrds. Tropical Neandertal (FR/BR) is Brazillian 60s Beat Trash uit Lille, geïnspireerd door The Monks. De Duits-Chileense band The Recalls (DE) speelt garage rock en beat mod revival in de stijl van The Creation, The Rolling Stones, The Beatles, The Kinks en The Action. De gloednieuwe band Los Mosquitos (DE) uit Keulen speelt obscure 50s/60s instrumentale surf met 60s garage invloeden, geïnspireerd door Link Wray en The Ventures. Miners of Muzo (NL) is opgericht in 1980 en sindsdien hebben ze vele hoogtepunten en bekendheid vergaard.

Een Miners concert is een trip down to memory lane en biedt een super energieke garage set. The Mood (NL) is een Amsterdam-based orgel & drum duo die een cross-genre stijl hebben geadopteerd, met invloeden uit de rock, blues en punk. Tijdens The GO WILD! kun je ook de griezelige engerds van Nosferatu Maniacs (NL) ontmoeten, surfen maar!