Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Faster and Louder

Win tickets voor Faster and Louder
Reno van der Looij

We berichten al een aantal maanden met veel genoegen over het nieuwe Eindhovense indoor festival Faster and Louder. We voelde Bart en Bartman, de ritmesectie van het befaamde Peter Pan Speedrock, zelf hoogstpersoonlijk al eens uitgebreid aan de tand. De line-up voor zaterdag 17 maart staat als een huis met acts als Hight on Fire, The Exploited, Slapshot en Entombed AD.

Nu gaan we ook nog eens 2 setjes van 2 kaarten weggeven! Hoe kun je die Faster and Louder festival tickets winnen? Heel simpel; ga naar dit facebook-bericht en deel het op je eigen timeline en geef het bericht en de Eindhoven Rockcity facebook pagina een like. Dan doe je vanzelf mee voor 1 van de 2 setjes kaarten. Winnaars over een week. GO!

Tickets Faster and Louder hier | Facebook event hier | Complete line-up hier

Faster and Louder