Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

KommuS Kasteel Festival dropt alle namen

KommuS Kasteel Festival dropt alle namen
Guido Segers

De Geldropse vriendenclub KommuS, heeft inmiddels alle bands van het KommuS Kasteel Festival bekend gemaakt. Het gratis toegankelijke Muziek/Theaterfestival wat dit jaar voor de vierde editie wederom in de Geldropse Kasteeltuin plaats vindt.

Het festival vindt plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018. Op de zondagmiddag is er weer veel te doen voor de kids tussen de 5 en 15 jaar, van Theater tot Micro Drone vliegen, check het programma online via www.kommus-geldrop.nl of www.facebook.com/kommus.geldrop

Dit jaar is er weer gekozen voor een gevarieerde line-up, waarbij er toch veel te genieten valt voor liefhebbers van Alternative, Rock of Heavy Muziek. En ach laten we eerlijk zijn, met een paar pilskes op, smaakt alles beter, ook als je alleen naar Slayer luisterd!

Het programma is verdeeld over 2 dagen:

Zaterdag 30 juni: 18:00u-01:00u
Bruce Springsteen door The Bruceband
Metallica door Imitallica
George Michael / Wham door Faith!
Kensington door Rivals

Zondag 1 juli: 12:00u-23:00u
Abba door Abba Fever
Nirvana door Bleach
Coldplay door The Scientists
Kings Of Leon door The Leon Kings
Depeche Mode door Depeshe Faux (met leden van oa The Gathering)
De Dijk door De Dijk Tribute

Hippe Gasten (kids rockshow)