Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Iron Reagan vervangt Havok op Dynamo Metal Fest

DMF
Reno van der Looij

Dynamo Metal Fest had begin deze week een kleine tegenslag te verwerken. Havok moest het festival noodgedwongen cancellen. Snel schakelen betekent dat nu al de vervanger kan worden gepresenteerd met Iron Reagan voor het feestje op zaterdag 14 juli in Eindhoven.

De Amerikaanse crossover/thrashband Iron Reagan bestaat uit de veteranen Tony Foresta, Phil Hall, Mark Bronzino, Rob Skotis en Ryan Parrish, ook bekend van Municipal Waste, Cannabis Corpse, Mammoth Grinder en Darkest Hour. Deze muzikanten zijn dus zeker geen nieuwelingen in het spelen van razendsnelle thrashmetal. De band werd opgericht in 2012 en het debuutalbum Worse Than Dead kwam uit in 2013. Afgelopen jaar bracht het vijftal de meest recente plaat uit: Crossover Ministry. De krachtige punk-metal nummers van dit album zorgen er met pakkende riffs en moshpit-klare grooves voor dat je binnen een minuut in de pit staat!

De volgende bands zijn op dit moment bevestigd voor het festival: Ghost, Ministry, Sons Of Apollo, Overkill, Annihilator, Leprous, I Am Morbid en Iron Reagan. Er wordt nog één naam aan de line-up toegevoegd: de opener van het festival, dus de winnaar van de Dynamo Band Battle.

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Een ticket voor het festival kost €25 euro, exclusief €2,50 servicekosten. Dynamo Metal Fest vindt plaats op 14 juli 2018 in het IJssportcentrum te Eindhoven. Tickets voor het festival haal je hier.