Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 december 2023

Scroll to top

Top

Nirwana Tuinfeest en Bospop met nieuwe lading namen

Bospop
Redactie

Wederom veel nieuws vanuit het festival front. Zowel Bospop te Weert alsmede Nirwana Tuinfeest uit Lierop komen met een rijtje aan nieuwe namen. Voor de 38e editie van Bospop betekent dit tevens dat het affiche van 14 en 15 juli helemaal compleet is.

Bospop voegt Novastar toe en Zucchero sluit Bospop af als slotact op de zondag. Eerder werden ook al Simple Minds, Live, a-ha, UB40, Billy Idol, Gary Clark Jr., The Mavericks, Paul Carrack, Racoon, Jonathan Jeremiah, Venice, Southside Johnny & The Asbury Jukes, Bruce Hornsby & The Noisemakers, Steve Earle & the Dukes, Graveyard, Lukas Nelson & Promise of the Real, The Cadillac Three, King King, The Band Of Heathens, Jetbone, Particle Kid, Con Brio en Nona bevestigd. Tickets en meer info hier.

Vintage Trouble, Millionaire, De Likt en Eindhoven Rockcity’s supermassivie mothersludgers Komatsu zijn aan de programmering van Nirwana Tuinfeest toegevoegd. Ook het rijtje coverbands is aangevuld met Full Nelson (Limp Bizkit) en Tim Akkerman sings the Boss (Bruce Springsteen). Hiermee zijn voor Nirwana 18 van de 31 namen bekend. Onder de overige 13 nog te bekend te maken namen zitten ook de headliners van de vrijdag en zaterdag.

De voorverkoop voor het festival op 10, 11 en 12 augustus is inmiddels van start. Eerder werden ook onder meer VUUR, Tusky, My Baby, Mooon en Andy Frasco al aangekondigd. Tickets en meer info hier.