Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

The Sound of Revolution pakt uit met line-up en extra festivaldag

TSOR
Reno van der Looij

The Sound of Revolution pakt flink uit. Het festival komt vandaag met een hele reeks aan nieuwe namen, maar ook met de mededeling dat er een extra festival dag wordt toegevoegd. In plaats van alleen de zaterdag, kun je nu ook je vrijdagavond reserveren. Dat mag je nog eens oprecht ‘breaking news” noemen!

Het Klokgebouw ontvangt deze vrijdag avond 2 november niemand minder dan Life Of Agony, Propagandhi, Street Dogs, Beowülf en Deathtrap. De dag erna op zaterdag 3 november zijn Suicidal Tendencies, Agnostic Front, Comeback Kid, Earth Crisis, Underdog, Brutality Will Prevail, Official Sworn Enemy, Trail Of Lies, Regulate, Toxic Shock, St.Hood en Topnovil toegevoegd. Complete line-up (incl. Gorilla Biscuits e.a.) op de poster hieronder. Tickets hier!

Nog even nagenieten van de vorige edities. Lees onze verslag en bekijk de foto’s hier (2016) en hier (2017). Foto header door Elke Teurlinckx, voor Eindhoven Rockcity. All rights reserved.