Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Naked Song maakt line-up compleet

Naked Song maakt line-up compleet
Guido Segers

Indie singer-songwriterfestival Naked Song op zaterdag 14 april in Muziekgebouw Eindhoven maakt de line up compleet. Zo is er de aanstormende artiest van eigen bodem Pitou, die ook in Groot-Brittannië flink aan de weg timmert. Daarnaast de Brit Jono McCleery die onlangs zijn nieuwe soulvolle album “Sees of a Dandelion” uitbracht. Ook worden er een paar mooie rootsnamen toegevoegd aan het affiche: het trio Sheesham and Lotus & ‘Son, Wink Burcham met zijn rauwe en ontroerende stem en de tijdloze Americana en folk van Session Americana . Verder eert het festival zijn lokale helden: David Henry van rockband Grim Tim doet een solo-set en Woody Veneman is er in de gedaante van Human Jukebox. De kaartverkoop is reeds gestart via www.nakedsong.nl, de website van Muziekgebouw Eindhoven en Ticketmaster.

Naked Song 2018

Het festival gaat dit jaar terug naar de basis: het brengen van mooie luisterliedjes waarbij artiest en publiek dichtbij elkaar komen. Dat is immers de essentie: singer-songwriters die hun persoonlijke verhalen overbrengen. In een gemoedelijke en intieme festivalsfeer kijk je elkaar recht in de ogen. Het gaat echt om die liedjes, die soms letterlijk worden uitgekleed tot een naakte versie. Sommige artiesten spelen een (akoestische) solo-set en er zijn weer de 2 Meter Sessies met kleine akoestische optredens en interviews. Dit jaar presenteert Naked Song een zorgvuldig samengestelde line up van indie singer-songwriters van nu zoals Lisa Hannigan, Tamino, Tom McRae en Sam Lee, het eerbetoon aan geestelijk vader Ad van Meurs en aanstormend talent als Christof van der Ven, Chelou en Fil Bo Riva. De bezoeker wordt aangespoord zich ook te laten verrassen door (nog) onbekende artiesten; ieder verhaal is het immers waard gedeeld te worden.

Naked Song 2018

Lisa Hannigan & The Colorist Orchestra / Tamino / Ad van Meurs tribute / Tom McRae / Sam Lee – Singing With Nightingales / Chelou / Fil Bo Riva / Christof van der Ven / Pitou / Jono McCleery / Session Americana / Sheesham, Lotus and ‘Son / Wink Burcham / David Henry / Woody The Human Jukebox
Zaterdag 14 april in Muziekgebouw Eindhoven (diverse podia)
Aanvang: 16:00 uur | entree: € 39 / CJP: € 34 exclusief € 1,50 servicekosten per ticket
Meer informatie en kaartverkoop: www.nakedsong.nl