Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

De underground van Eindhoven komt naar de Effenaar op 5 mei

De underground van Eindhoven komt naar de Effenaar op 5 mei
Reno van der Looij

De ‘Uit de riolen van Eindhoven’ avonden in de Effenaar boden eind jaren negentig plaats aan de smerigste rock n’roll en stoner bands uit Eindhoven. Wie Eindhoven Rockcity volgt weet dat deze bands er nog steeds in overvloed zijn. Anno 2018 vult de Effenaar dan ook gemakkelijk twee podia in de grote zaal met topacts van de eigen Eindhovense rockbodem.

Dus dat gaat de Effenaar weer doen op zaterdag 5 mei! Radar Men From The Moon, An Evening With Knives (foto), White Boy Wasted, Sheverine, GRAMMA en Raylin en een nog bekend te maken band rocken de zaal, waar tot heel laat maar liefst 2 podia tegenover elkaar zullen staan. Jullie eigen Eindhoven Rockcity dj-team zorgt voor de rockende omlijsting van deze heerlijk Eindhovense aangelegenheid. Kost ook nog eens weinig: tickets hier. In het Facebook event worden  één voor één straks de bands aan je voorgesteld. Stay tuned!

 

riolen