Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Avenged Sevenfold neemt 2 serieuze support acts mee naar Strijp-S

Avenged Sevenfold
Redactie

Begin februari wisten we reeds te melden dat op dinsdag 12 juni Avenged Sevenfold naar het Strijp-S komt. Avenged Sevenfold brengt deze zomer de Stage World Tour naar Eindhoven. De band met frontman M. Shadows stond vorig jaar nog in de Ziggo Dome in Amsterdam. Nu zijn ook de twee supports bekend gemaakt en dat zijn met de eveneens Amerikaanse acts Shinedown en Black Stone Cherry niet de minste. Tickets voor dit heavy package zijn nog beschikbaar. Check ze hier. Facebook event hier.

Shinedown wisselt gruizige, zware Amerikaanse hardrock mooi af met een enkele radiovriendelijke ballad. Gitaren duikelen over elkaar heen en zanger Brent Smith zet zijn strot wagenwijd open om de positieve boodschap van de band te verspreiden.

Opener Black Stone Cherry maakt moddervette, bluesy en met whiskey doordrenkte southern hardrock, of zoals ze het zelf omschrijven: “The Allman Brothers and Metallica meeting up, getting drunk, raising some hell and then crashing into a big brawl together, only to have Robert Johnson break it all up.”

[Foto header: Avenged Sevenfold @ Rock im Park 2014 – © Reno van der Looij – all rights reserved]