Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Het debuut van Faster and Louder in 10 beelden

Het debuut van Faster and Louder in 10 beelden
Redactie

In een kleine 4 maanden werd de eerste editie van Faster and Louder uit de grond gestampt. Het nieuwe Speedfest? Wie weet! Afgelopen zaterdag debuteerde het festival in ieder geval in het Eindhovense Klokgebouw in deze welbekende stijl en kondigde meteen de volgende editie voor volgend jaar aan.

Twee stages werden gevuld met 18x gitaargeweld. Van de uitstekende pot hardcore door Violation of Trust, via de dikke rock ’n metal van Entomed A.D., naar de vermakelijke vadsige rockabilly van Mad Sin¬†en met als sluitstuk de vurige show van het stonersludgy High on Fire. Gooi er een XXXL frikandellenshow van DJ de Rooie Jager bij en het feest is compleet. Met dank aan het Faster and Louder foto-team kun je hier genieten van Faster and Louder in 10 beelden: