Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Helldorado maakt eerste acts voor tweede editie bekend

Helldorado maakt eerste acts voor tweede editie bekend
Redactie

Na een dampende en succesvolle eerste editie (review) keert Helldorado The Incredible Rock & Roll Freakshow ook dit jaar terug naar het Klokgebouw. Zojuist zijn de eerste namen voor de 2e editie van Helldorado bekendgemaakt.

Op de poster prijken Death Alley (NL), Death do us part dangershow (UK), the Hip Priests (DE), Hola Ghost (DE), Kadavar (DE), Turbonegro (NOR) en Vurro (ES). Meer namen volgen spoedig. Zaterdag 17 november is het Klokgebouw dus weer the place to be voor de liefhebbers van heavy muziek en van freaky side show actsDe voorverkoop start a.s. zaterdag om 10.00uur via deze link.

Vorig jaar november was het Eindhovense monumentale Klokgebouw een parallel universum dat bevolkt werd door een bonte stoet van magiërs, kluizenaars, heremieten, dwazen, bloedmooie vrouwen, charlatans, duivels, rock-‘n’-rollfans en freaks in alle soorten en maten. Zij kwamen af op de eerste editie van het gloednieuwe en one of a kind festival HELLDORADO-The Incredible Rock & Roll Freakshow, dat 4000 bezoekers uit binnen- en buitenland verwelkomde.

Met meer dan 30 acts op vier podia genaamd Lion Stage, Cobra Stage, Tarantula Stage en Cockroach Comedy Chapel (stand-up comedy), plus een heus loopspookhuis, bood het unieke rockfestival zijn nieuwsgierige bezoekers een memorabele dag en nacht die álle zintuigen prikkelde. Een gecombineerde space trip langs een rockfestijn (o.a. metal, psychedelica, surf, rock-‘n’-roll, trash, garage), comedyclub, Carnivale, kermis en circus- freakshow.